BRP

DAKAR 2021

2021 începe cu mult așteptatul concurs Raliul Dakar 2021, denumit și „Cea mai dură cursă din lume”. În perioada 3 – 15 ianuarie, sute de vehicule (inclusiv peste 30 de mașini de curse Can-Am Maverick) vor pleca din Jeddah, Arabia Saudită, pe un traseu de 7.646 km (4.750 mile) în jurul țării. Sosirea ca trei campioni în apărare în clasa side-by-side (SxS), echipele Can-Am, piloții, echipajele de asistență și Maverick X3 vor fi greu de învins – dar a câștiga patru victorii la rând ar putea fi cel mai dificil provocare încă.

2021 începe cu mult așteptatul concurs Raliul Dakar 2021, denumit și „Cea mai dură cursă din lume”. În perioada 3 – 15 ianuarie, sute de vehicule (inclusiv peste 30 de mașini de curse Can-Am Maverick ) vor pleca din Jeddah, Arabia Saudită, pe un traseu de 7.646 km (4.750 mile) în jurul țării. De 3 ori la rând campioni mondiali, echipa Can-Am va fi greu de învins—dar pentru a fi de 4 ori la rând campioni pare o super provocare.

CAMPIONI CARE REVIN: MONSTER ENERGY RACING CAN-AM

Dar piloții fac doar parte din puzzle. Sprijinirea piloților Can-Am este South Racing, o organizație lideră de sporturi cu motor care se ocupă de toate, de la piese de schimb – inclusiv mai mult de 340 de roți și 520 de anvelope – până la reparații, strategie de curse, rezervare de călătorie, aranjare de fizioterapie, mese … și multe altele. Deoarece întregul Raliu Dakar călătorește ca o singură unitate (conform reglementărilor de siguranță COVID-19), sprijinul echipei va conta mai mult ca niciodată în 2021.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *