BRP

De ce îmi place On-Road, cu Mihee

Punem în centrul atenției unele dintre femeile interesante și inspiratoare din comunitatea noastră de rideri.

Mihee este din Farmington Hills, Michigan, o suburbie chiar în afara Detroitului. Ea este rider de peste 4 ani și deține un Spyder RT LTD din 2017. A călătorit în toată țara  împreună cu cei doi bebeluși ai ei, Blue și Rico.

DE CE ÎȚI PLACE EXPERIENȚA ON-ROAD?

Experiența On-Road mă face să fiu liberă. Mă plimb să vorbesc cu sufletul meu, să fiu independentă și să fiu în preajma oamenilor cu gânduri asemănătoare. De asemenea, mă plimb să uit durerea neuropatiei și a artritei.

CUM DE DEVENIT RIDER?

Un prieten de-al meu avea un Spyder și m-a dus la plimbare. M-am îndrăgostit instantaneu! Ador stabilitatea, spațiul, confortul și cât de ușor de condus a fost Spyder! Asta a fost. Odată ce am început să-mi caut propriul Spyder și am găsit 2016 RT LTD, l-am condus timp de 1 an. I-am prezentat-o ​​soțului meu, am cumpărat ediția 2017 și restul este istorie. Acum, trăiesc cea mai bună viață cu Spyder.

ÎȚI DUCI ANIMALELE LA PLIMBARE CU SPYDER?

De îndată ce am primit Spyder, animalele mele au început să călătorească cu mine. A durat câteva luni pentru ca aceștia să se obișnuiască cu vântul, ochelarii, zgomotul Spyder și cu șoseaua. Am început pe alee cu motorul pornit, apoi am progresat spre conducerea mea prin cartierul meu și, treptat, pe autostradă.

CUM DEFINEȘTI EXPERIENȚA WOMEN OF ON-ROAD?

Women of On-Road mi-a oferit o ieșire pentru a-mi împărtăși pasiunea pentru Spyder. A deschis ușa către fraternitate cu un grup de rideri cu aceleași gânduri. Este, de asemenea, o modalitate pentru noii rideri de a se integra într-o comunitate și pentru riderii experimentați de a împărtăși idei, sfaturi de siguranță și de a încuraja noi rideri. Totul din punctul de vedere al unei femei.

CE SFATURI DAȚI FEMEILOR CARE DORESC ACELEASI EXPERIENȚE?

Să nu aștepte. Nu există un moment potrivit sau perfect pentru a fi rider. Dacă puteți conduce o mașină, puteți conduce un Spyder sau Ryker. Viata e scurta. Luați o șansă și trăiți viața la maximum!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *