BRP

Alege cele mai bune șenile pentru ATV-ul tău

Ce sunt șenilele?

Șenila este un organ de deplasare al unor autovehicule grele (ATV-uri, SSV-uri, tractoare, tancuri etc). Constă într-o bandă continuă închisă care se înfășoară pe o roată stelată motoare, ce permite mișcarea tancului sau a altui vehicul greu. Șenila este compusă din mai multe zale modulare (plăci de oțel prevăzute cu dinți de angrenare și cu pinteni care pătrund în sol, asamblate între ele prin buloane).

Șenile perfecte pentru ATV/SSV-ul tău

Apache Backcountry Track System reprezintă practic soluția finală a BRP pentru cele mai oprimante zăpezi, asigurând o gardă la sol uriașă, o flotare fidelă peste zapadă, atunci cand ATV-ul se află în mișcare, chiar în viteză și oferă cele mai bune performanțe de aderență. Altfel spus, e cam stăpânul tuturor sistemelor de șenile existente acum pe piață.

Senila a fost dotata cu dinți de 5 cm (2 inci), este foarte lată și întreg sistemul înaltă ATV-urile la incredibilele înălțimi de 34,9 cm pe față și 35,5 cm pe spate. Acestea se traduc prin tracțiune superioară, aderență crescută și un comportament ireproșabil în zapadă adâncă și afanată.

Configurează-ți propriul

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *